NEW HOME DECO: fotocadeau.nl

Hi!

Het is ondertussen alweer een heel eind geleden dat ik tijd had om een nieuwe blogpost voor jullie te schrijven… Maar aangezien ik een super leuke, nieuwe samenwerking heb met Fotocadeau.nl leek me dit het perfecte moment om de draad weer op te nemen.

PS. Willen jullie ook graag iets bestellen? Blijf dan zeker verder lezen tot het einde want misschien kan ik jullie wel een leuke kortingscode aanbieden 😉

FOTOOO
Het is al de tweede keer dat ik een samenwerking heb met dit geweldige merk en ik ben nog steeds even enthousiast al de eerste keer! Fotocadeau heeft voor elk wat wils. Je vind er een ruim aanbod van (zoals de naam het zelf al zegt) cadeau’s voor vrienden, familie voor alle gelegenheden, maar ook prachtige stuks om zelf in huis te halen, je leefruimte op te fleuren, je toilet een beetje leuker te maken, de keuken op te frissen of om je slaapkamer net dat tikkeltje gezelliger te maken. Alles is te verkrijgen in verschillende formaten en dus ook in verschillende prijzen zodat je hier voor ieders budget wel iets vind! Hun assortiment bestaat uit een groot aanbod wanddecoratie, foto cadeau’s die je dus zelf volledig kunt personaliseren denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger, mok, snijplank, of een foto kussen ! Ook vind je bij hen de fotolampen. Deze passen in elk interieur en is heel erg origineel.

FOTOTOT

TOTOT

Ze zorgen er ook voor dat hun merk interessant blijft en dat hun assortiment blijft uitbreiden. Wekelijks vind je dus nieuwe producten op de website! De nieuwste producten van dit moment zijn de wandcirkel of de  Deze items kun je beide zowel alleen hangen of er een volledige fotocollage mee maken! Ikzelf koos voor de ” hexagon ” ( ook wel zeshoek). Het leuke aan deze wanddecoratie is dat je jou unieke collage kunt blijven uitbreiden en je creativiteit de vrije loop kan laten gaan!

FOTO

Een van de extra voordelen hiervan is het makkelijke ophang systeem. Er worden plakstrips meegeleverd en een afstandhoudertje. Deze zorgt ervoor dat alle hexagons precies even ver, dicht bij elkaar hangen. Deze ophang methode zorgt er dus ook voor dat je alles terug makkelijk kunt verplaatsen zonder veel moeite. De hexagons worden gemaakt van forex waardoor ze heel licht zijn. De toplaag zorgt voor een mooie uitwerking van de foto’s. Ook vind je ze in vijf verschillende formaten waardoor ze in verschillende ruimtes mooi tot hun recht kunnen komen.

  • 17 x 15 cm
  • 22 x 19 cm
  • 27 x 23 cm
  • 32 x 28 cm
  • 37 x 32 cm

Ik koos voor de hexagons. 9 stuks en in het zwart-wit. Dit past bij ons interieur het best. De kwaliteit van de foto’s is heel erg mooi en ook het aan de muur bevestigen was een makkelijke klus!  Ik ben super blij met mijn keuze! Het is een groot voordeel dat je deze collage makkelijk kunt blijven uitbreiden en hier nog alle mogelijke vormen mee kunt maken. Ideaal voor wie z’n creativiteit de vrije loop wil laten gaan.

1111

Interesse? Vragen? Stuur mij gerust een berichtje of neem contact op via Fotocadeau.nl
* Bij het bestellen van een Muchopix ( Hexagon, circles of squares ) kun je met de code MP50 50% korting krijgen! Ga dus snel naar de website en laat mij zeker weten als je iets besteld hebt, ik kijk uit naar jullie resultaat.

Liefs Jill

Gepubliceerd door jillsbloglife

23y/o | living in beautiful Bruges | lifestyleblogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: