JUICE JUNKIES

Hi allemaal!
Vandaag vertel ik jullie wat meer over Juice Junkies. Zo kom je te weten wat het is, hoe het ontstaan is, wat de voordelen zijn, hoe je het maakt enz. Dus heel veel lees plezier en hopelijk kan ik jullie na dit artikel overtuigen om het ook zelf eens uit te proberen! Volgende week geef ik dan een review over hoe de producten mij bevallen zijn.

Eerst en vooral wat is Juice Junkies precies? Wel, Juice Junkies is een bedrijfje die opgericht werd in 2016 door 3 ondernemers die zelf heel graag smoothies dronken maar het soms nog al een gedoe vonden om dit zelf te gaan maken. Er kruipt namelijk wel wat tijd in het maken van een homemade smoothie.. Met deze gedachte staken ze de koppen bij elkaar op zoek naar een makkelijker alternatief om toch te kunnen blijven genieten van een lekker, gezonde smoothie. Na lang zoeken & bijna te hebben opgegeven kwamen ze met een idee! Wat als ze nu voorverpakte/voorgesneden/diepgevroren groenten en fruit gingen gaan verkopen?…
IMG_0307

En ja hoor, dit idee werd uitgewerkt van theorie tot praktijk en zo ontstond JUICE JUNKIES! Ook zijn ze in hun nu nog maar korte bestaan niet blijven stil zitten. De ‘ boterhammen zakjes’ werden al ingeruild voor speciaal ontworpen diepvrieszakjes waar je precies op terug vind welke hoeveelheid er in je zakje zit en welke voedingswaarden.Β  Maar Juice junkies heeft nog tal van voordelen! Eerst en vooral helpt het tegen voedsel verspilling. Ik ben er zelf ook schuldig aan.. Vaak niet goed kunnen inschatten hoeveel fruit/groenten ik precies zal nodig hebben en dan uiteindelijk een groot deel moeten wegsmijten. Met de diepvries zakjes van Juice Junkies heb je altijd de ideale porties en hoef je dus niets meer weg te gooien. Ook heb je met 1 zakje al de helft van je dagelijkse hoeveelheid groenten/fruit binnen. Ikzelf heb sinds enkele jaren een gastric bypass operatie ondergaan waardoor ik dus permanent tekort aan ijzer & vitaminnen heb. Hoe makkelijk is het dus dat ik met 1 zakje per dag al een grote hoeveelheid van die vitaminnen in m’n lichaam heb?!
IMG_0312IMG_0313

Hoe bestel je de Juice Junkie zakjes? Juice Junkies is een online webshop. Je kunt een datum en uur kiezen die voor jou het beste past. De producten worden dan op jou verkozen dag en uur diepgevroren aan huis geleverd!

IMG_0306

Welke smaken kun je nu eigenlijk precies in huis halen? Wel bij Juice Junkies is er een enorm ruim aanbod aan fruit, groenten, veggie, energie bombs. Keuze uit fruit smoothies, fruit & veggie mix , en superfoods. Je kunt de zakjes per stuk bestellen of in een box. Je hebt keuze uit verschillende soorten boxen. Enkel fruit/groente of alle 12 verschillende soorten!
IMG_0308

Hoe maak je nu eigenlijk zo’n smoothie? Wel, heel simpel!Β  Je kiest één zakje uit. Die doe je in een blender. Daarbij voeg je 200ml sap toe. Hier in heb je de keuze uit jus d’orange, appelsap of cocoswater. Je blend dit gedurende 30 seconden, giet de inhoud in een glas,beker en voila, klaar om te drinken πŸ™‚

juice

Ik ben alvast heel enthousiast over dit concept! Mijn pakje werd gisteren geleverd en ik dronk vanochtend dan ook mijn aller eerste smoothie! Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan volgende week zeker mijn review!

Liefs,Jill

Gepubliceerd door jillsbloglife

23y/o | living in beautiful Bruges | lifestyleblogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: