BLOGGERDAYS MIRACLES

Hi!

Afgelopen dinsdag mocht ik op de BLOGGERDAYS de nieuwe Spring/Summer collectie van Miracles By Annelien Coorevits gaan bewonderen! Ik werd vergezeld door Kelly & Charis. Want zeg nu zelf ‘ hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ toch? De showroom is gelegen in een rustige buurt en een heel landelijk pand. Door de lange opritlaan,het gezellige tafereeltje aan de inkom en dan nog de aanwezigheid van het zonnetjeΒ  waanden we ons eventjes in een zuiderse vakantie bestemming. Met dit goeie gevoel gingen we na enkele foto’s te nemen met veel verwachtingen naar binnen…

IMG_0016IMG_0010

Bij het binnenkomen werden we meteen héél vriendelijk ontvangen door Wim. Wim is één van de personen die meehielp aan het ontstaan van Miracles. Samen met zijn zus & Annelien hebben zij dit merk op poten gezet. Wim is een spontane man die ons meteen op ons gemak stelde. We voelden ons dus ook volledig thuis is deze prachtige showroom! Ook Annelien zelf was aanwezig en ook zij verwelkomde ons met open armen! Er werd ons meteen een drankje aangeboden waarna we alle mooie stuks konden gaan bewonderen.Β  De collectie is heel uitgebreid. Je vind er zowel kledij, strandjurkjes, handtassen, schoenen, juwelen,… en dit niet alleen voor volwassenen maar ook voor meisjes! Ook enkele stuks die identiek gemaakt zijn voor mama & dochter, super schattig!

IMG_0032IMG_0033

IMG_0034IMG_0042

IMG_0021IMG_0038IMG_0045

 

De collectie bestaat uit vele felle en vrolijke kleuren en prints waardoor je meteen al begint te dagdromen over zon, zee, strand, terrasjes, lekkere cocktails en alle andere leuke dingen die bij de zomer horen. Ook de aankleding van de volledige showroom maakte het geheel compleet.

IMG_0063IMG_0067
IMG_0090IMG_0080

IMG_0094IMG_0057
Ook werd er gezorgd voor wie houd van een kleine zoete zonde.. Koekjes, snoep, chocolade, al wat een vrouw lekker vind dus ‘oops’. En het was niet alleen héél lekker, het zag er ook nog eens prachtig uit! Alweer een leuk extraatje die we die dag kregen.

IMG_0076

Zoals je wel kunt lezen hadden wij dus een heel leuk bezoek bij Miracles! Enkel maar lof voor deze prachtige showroom, spontane ontvangst, geweldige gastvrijheid, kortom een hele positieve ervaring! Ik laat jullie binnenkort op m’n nog stories zien welke 3 favoriete stuks ik mee nam naar huis! Na ons bezoekje gingen we nog eventjes verderop het Atomium bezichtigen. Dit leverde deze leuke sfeerbeeldjes op.

IMG_0122IMG_0135

IMG_0101

Bedankt aan het volledige Miracles team voor deze leuke dag, wij kijken alvast heel erg uit naar alle volgende collecties en hopen er ooit nog eens terug bij te mogen zijn.

Liefs, Jill

 

Gepubliceerd door jillsbloglife

23y/o | living in beautiful Bruges | lifestyleblogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: