MILLY PIE

Hi lieve lezers,

Na een redelijk lange tijd weg geweest te zijn van mijn blog ben ik eindelijk terug! Vol goede moed & nieuwe inspiratie. Vandaag zal ik een review met jullie delen over de MILLY PIE die ik deze week toegestuurd heb gekregen. Sommige onder jullie zullen dit merk ongetwijfeld wel al kennen, of toch al gehoord hebben van een ‘planner’. De planners waren dit jaar terug helemaal IN. In bijna elke winkel vond je er in alle kleuren, maten, prijzen, … Maar nergens vond ik een planner die aan al mijn eisen kon voldoen. Tot ik via Instagram MILLY PIE leerde kennen. Niet alleen is het een heel leuke, vrolijke naam, ze zien er ook nog eens geweldig uit!
IMG_8417

Zelf ben ik ben iemand die graag, maar vooral veel schrijft. Bij de meeste agenda’s / planners heb je maar een klein aantal lijntjes waar je alles voor die dag kunt opzetten.
Maar bij de MILLY PIE is het helemaal anders. Het eerste grote voordeel is dat er namelijk nergens een datum ingevuld staat. Ik ben eerlijk gezegd iemand die in januari een agenda begint bij te houden, om er dan vervolgens niet meer in kijkt tot maart *oops* Wat dus wil zeggen dat een groot aantal pagina’s gewoon verloren gaat en je die niet meer kunt gebruiken. Jammer voor jezelf maar ook helemaal niet goed voor de natuur dus! Bij de MILLY PIE schrijf je dus gewoon dag per dag de datum zelf in waardoor er niets van papier verloren gaat. Ook zijn er per uur 2 lijntjes voorzien zodat je zeker een goede en overzichtelijke planning door de dag heen kunt maken.
IMG_8433.JPG

Het volgende pluspunt is dat deze planner beschikt over ringen(zoals bij een ringmap).
Wat wil zeggen dat je er makkelijk bladzijden kunt uithalen maar ook kunt bijsteken.
Zo hoef je geen volledig nieuwe planner aan te schaffen maar gewoon om de zoveel tijd een aantal nieuwe bladeren. Er zitten ook 12 tabbladen bijgevoegd met elke maand van het jaar er op. Zo kun je toch een mooi overzicht bewaren. Met de bijgevoegde stickers kun je er een mooi en kleurrijk geheel van maken en ook het de bladwijzer is een leukeΒ  extra! Je vind er ook enkele motiverende quotes in terug & last but not least krijg je bij dit pakketje nog een kladblok met maar liefst meer dan 100 Pagina’s om al je extra ideeΓ«n te kunnen neerschrijven. En alsof dit allemaal nog niet genoeg was krijg je nog eens 1 jaar garantie op de ring sluiting. Geweldig toch?

IMG_8425IMG_8431IMG_8432

Krijg jij maar niet genoeg van al dit uitgebreid plannen? Dan kun je ook nog het DID & DO NOTEBOEK aanschaffen. Met dit boekje maak je snel en makkelijk to-do lijstjes! De bladzijden zijn ook uit te scheuren ( alweer een pluspunt πŸ˜‰ ) En ook in dit hier vind je weer enkele leuke quotes.Β  TIP: Koop de Milly Pie rose samen met het did & do boekje en bespaar zo €3.

IMG_8434IMG_8435
Ik zou zeggen, neem snel eens een kijkje op hun website of Instagram pagina want iedereen moet zo’n handige planner in huis hebben, toch?

Nog wat leuke extra weetjes over Milly Pie.

Wie richte dit op? Annegien & Catalijn, een gedreven tweeling. Beide fulltime onderneemsters & mommy’s. Van waar komt de naam Milly pie?
Afgeleid van het Engelse woord millipede wat betekend duizendpoot.
Want hun moto is dan ook om 1001 dingen te kunnen doen zonder te stressen, want ja dit kan met de MILLY PIE planner! Milly Pie sponsort de instaswap foundation! En de producten zijn online te koop maar ook bij De ondernemerswinkel in Den Haag & bij Eva per donna fashion BoutiquΓ© in Zierikzee.

 

Dankjwel lieve Annegien & Catalijn voor dit super leuke kerst kadotje! Dankzij deze planner kijk ik nu nog meer uit naar de start van het nieuwe jaar!

Veel liefs, Jill

IMG_8420.jpg

Gepubliceerd door jillsbloglife

23y/o | living in beautiful Bruges | lifestyleblogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: