KOFFIE HOTSPOTS BRUGGE

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog een nieuwe blog schreef dus bij deze: hier ben ik weer! Ik had het de laatste tijd wat druk met van alles en nog wat maar heb nu eindelijk de tijd gevonden om er aan te beginnen! Vandaag neem ik jullie mee naar enkele van mijn favoriete koffiebars in hartje Brugge. Diegene die mij wat beter kennen weten ondertussen al dat ik niet zonder koffie kan. Warm, koud, met veel melk, zonder melk, ik lust koffie echt op heel veel verschillende manieren. Maar ook m’n vriend is een enorme koffie fan! Op onze vrije dagen gaan we dus graag samen nieuwe plekjes ontdekken en deze wou ik graag met jullie delen! De eerste die ik aan jullie wil voorstellen is Koffiebar Adriaan. In het centrum van Brugge maar toch op een rustige plaats. Een gezellige grote ruimte binnen maar omdat het nog lekker warm weer is kozen we een van de tafeltjes buiten.Β De kaart is niet heel uitgebreid maar toch zeker genoeg keuze. M’n vriend en ik kozen allebei voor de verwenkoffie. Een gewone koffie met wat zoetigheden erbij. Ik was benieuwd wat we voor onze neus gingen krijgen omdat de prijs maar € 6 was. In de meeste zaken zul je al snel € 8 voor zo’n verwenkoffie betalen … Toen onze bestelling aan tafel kwam waren we aangenaam verrast! Leuk en schattig gepresenteerd en veel voor je geld! Bovendien was het dan ook nog eens erg lekker! We kregen 4 soorten gebakjes: Een soesje, cakeje met citroen pudding, een bokkenpootje (geen idee of dit ook een andere naam geeft maar we noemen dit hier zo) en een marshmallow met chocolade. Wij komen zeker en vast nog eens terug naar deze zaak en dan nemen we eens een tafeltje binnen.

IMG_4400 (3)
IMG_4391 (2).jpg
IMG_4403 (2)IMG_4408 (2)
IMG_4409 (2)

Koffiebar Adriaan | Adriaan Willaertstraat 7 8000 Brugge

Als tweede staat Viva Sara Kaffee op mijn lijstje. Ik denk dat ik hier ondertussen toch al een stuk of 7 keer geweest ben. Dus slecht kan het allesinds niet zijn, in tegendeel! Hier is mijn favoriete koffie de Latte macchiato caramel. Een heel groot glas gevuld met een lekkere zoete macchiato. Je kunt hier ook ontbijten, lunchen en genieten van tea-room gerechten. Ik nam hier al verschillende dessert en telkens is het weer een kunstwerkje die je op je bord krijgt! Ik verkies hier telkens het appelgebak. Ook de dame blanche is heerlijk en bijna te mooi om op te eten!Food&drinks (7)Food&drinks (8)Food&drinks (9)

Ook het interieur bij Viva Sara is adembenemend. Origineel en o zo gezellig! Het is een hele ruime zaak met tal van zit mogelijkheden. Groot terras vooraan, een ruim aantal tafels binnen, ook een zetel, hoge tafeltjes, er is ook een verhoogde ruimte, etc… In het interieur komen ook veel dingen terug die verwijzen naar het maken van koffie en de herkomst.

fotofotoh

Viva Sara Kaffee | Zilverpand 8000 Brugge

Op nummer 3 staat I LOVE COFFEE. Dit kleine zaakje heeft een enorme keuze aan speciale koffies maar ook een ruim assortiment thee! Verschillende soorten zwarte,groene,witte en ook rooibos thee dit alles rond € 4,50. Koffies met nutella, speculoos, caramel en nog zoveel meer! Ook kun je hier een croissant krijgen met ham en kaas als ontbijt. Maar ook cakes of taartjes om bij je heerlijke koffie of thee te eten. De chocolade lipjes die je standaard bij je bestelling krijgt is ook een super leuke extra!

Food&drinks (13)Food&drinks (14)IMG_1139
I Love Coffee | Sint-Jakobsstraat 10 8000 Brugge

Zo, dit was mijn korte top 3 van koffiebars die ik het leukste, lekkerste, gezelligste vind! Wie nog zo’n leuke plekjes kent laat me dan zeker weten.

Tot snel, Jill xoxo

Gepubliceerd door jillsbloglife

23y/o | living in beautiful Bruges | lifestyleblogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: