POULE & POULETTE GENT

Hi !

Deze blogpost zal gaan over ons bezoekje aan het ‘ kip’ restaurant Poule & Poulette. We hadden er al veel over gehoord maar telkens we in Gent kwamen niet meer aan gedacht om daar te gaan eten. Tot voorkort ! Er zijn over heel BelgiΓ« maar liefst 7 zaken van Poule & Poulette. Het is een concept die 3 eigenaars geeft. Ze focussen zich vooral op duurzaamheid & gezondheid. En de kippetjes die op je bord komen zijn allemaal puur Belgische kippen.Β  Alleen maar pluspunten dus!

kk

 

Wanneer je binnenkomt voel je je direct welkom , vriendelijke bediening die je staat op te wachten en een zeer gezellig interieur. We hadden niet gereserveerd maar hadden nog plaats genoeg ( was ook nog maar 17u , wij zijn vroege eters haha) waardoor we nog zelf mochten kiezen waar we konden zitten. Een tafeltje beneden , op de eerste verdieping , of in een soort ‘ boomhut ‘ boven de tafels op de begane grond . Super leuk en origineel ! Maar ik houd liever m’n beide voetjes op de grond dus kozen we voor een tafeltje beneden.

ppp

Na een frisse Liefmans on the rocks kregen we onze gerechtjes. Ik koos voor een gewone halve kip met kroketjes , een koolsla en appelmoes hmm! EEN WEETJE : ik ben VERSLAAFD aan appelmoes , eet dit bijna dagelijks koud – warm – met of zonder stukjes..
M’n vriend ging voor de Oosters gelakte kip met frietjes , en deze kwam met een special effect aan tafel ! De kip werd nog aan tafel geflambeerd , wat de hele beleving natuurlijk nog leuker maakte! De kip was van ons allebei SUPER lekker. Heb al heel veel kip gegeten , zowel in brasseries als thuis maar deze kan toch nergens aan tippen ! Allen daar heen zou ik zeggen !

ll

 

Wij kijken met veel plezier terug naar ons bezoekje bij Poule & poulette ! Het totaal plaatje klopte , een warme zaak met heel vriendelijk personeel en super lekker eten ! Het leuke is dat wij er binnenkort terug gaan want ik heb er een maaltijd gewonnen dankzij een instagram post , yes ! Dus binnenkort nog meer over deze toffe zaak.

Info
Adres: 11, Korenmarkt, 9000 Gent
Telefoon: 09 245 75 85
Bestellen: deliveroo.be

Tot snel , liefs Jill xoxo

 

 

 

Gepubliceerd door jillsbloglife

23y/o | living in beautiful Bruges | lifestyleblogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: