BOTANICAL BEAUTY BOX YVES ROCHER

Hi !

Mijn 2de blogpost… Ik vind het nog steeds een beetje spannend! Het is nog heel nieuw voor me maar vind het nu al ontzettend leuk. Foto’s plaatsen van dingen die je leuk, lekker of mooi vind en er je verhaal en mening over kunnen delen ! Deze blog zal gaan over de producten  die ik onlangs kreeg van YVES ROCHER. Dit was ook tevens het allereerste pakketje die ik gratis ontvangen heb! Ik vond Yves Rocher altijd al een topmerk. Hele leuke productjes & dat voor schappelijke prijzen. Ik ben zelf iemand die geen tientallen euro’s kan uitgeven aan make-up & allerlei beauty producten. Vind ook trouwens niet dat duurder producten beter zijn, integendeel. Meestal betaal je toch maar enkel de naam van het product 😉 Maar ik ging het over mijn pakje hebben ! Yves Rocher zond me een DM via instagram om te zeggen dat ze vonden dat ik een hele leuke pagina had en vroegen me of ze me een aantal producten mochten opsturen.  Ik was super blij met dit berichtje ! Want zeg nu zelf hoe tof is het om als praktisch beginnende ‘instagrammer’een pakketje te krijgen van toch wel een groot merk ! Natuurlijk mochten ze me een pakje sturen. Nog geen week later zat mijn pakje al in de bus & wat was het veel ! Er zaten maar liefst 7 productjes in !

IMG_3224
Hieronder zal ik een samenvatting maken van de producten die in de doos zaten
en er een kleine review van geven. Here we go !
1 | Hydra Végétal Dagcrème : een gelcréme die de huid constant gehydrateerd houd.
Ik ben fan ! Vind het niet altijd makkelijk een goeie dagcréme te vinden aangezien ik
een vette huid heb maar vind deze echt top en gebruik ze niet alleen overdag maar soms
ook als nachtcrème.
2 | Hydra Végétal Ooggel : Verlicht donkere kringen & verzorgt de huid rond de ogen.
Ook dit vind ik een heel leuk product. Wanneer ik de gel aanbreng voel ik direct een verfrissend gevoel. Ik heb vaak last van vermoeide ogen en dit product is er dus ideaal voor aangezien het er ook voor zorgt dat je donkere kringen wat ‘ lichter ‘ worden.
3 | Hydra Végétal Reinigingsgel : Verwijderd onzuiverheden en make-up restjes.
Heel tevreden van dit product en helpt bij mij wel degelijk bij onzuiverheden / puistjes. Zorgt ook direct voor een heel schoon en fris gevoel.
4 | Hydra Végétal Reinigingsmelk : Een lotion die make-up verwijderd.
Op zich zeker een goed product maar ik ben meer voor een tonic of reinigingsdoekjes om m’n make-up te verwijderen.
5 | Pur Bleuet : Oogmake-up reiniging.
Het enige waar ik niet zo blij mee was van alles die in de doos zat haha. Ook weer omdat ik persoonlijk niet zo’n fan ben van de vettige textuur van dit product.
6 | Pure Calmille : Hydraterend & beschermend.
eze vind ik top ! Maakt je huid heel zacht en vind het ook super dat je het zowel
voor je lichaam als voor je gezicht kan gebruiken , 2 in 1 is altijd een pluspunt !
7 | Voedende Handcrème met Camille : Doet wat een handcrème hoort te doen , verzacht je handjes ! Ik vind alle handcrèmes top en heb er bijna altijd wel eentje bij me dus met dit product hebben ze me zeker een groot plezier gedaan !
Mijn conclusie : I LOVE YVES ROCHER !
Ik ga regelmatig in de winkel in Brugge of Gent en heb er altijd wel iets mee. Ook de reinigingsdoekjes van de Pure Calmille lijn is iets wat ik dagelijks gebruik en zelfs in mijn handtas heb zitten ! Laat me zeker weten als jullie ook productjes van Yves Rocher ken en van welke jullie heel tevreden zijn !

Info
http://www.yves-rocher.be/‎

Tot snel , liefs Jill xoxo

Gepubliceerd door jillsbloglife

23y/o | living in beautiful Bruges | lifestyleblogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: