MISTER SPAGHETTI BRUGGE

Hi !

Ik en mijn vriend gaan heel graag uit eten! Ik vind het leuk om plekjes te ontdekken die ik nog niet kende. Een nieuw restaurant, toffe brasserie tapasbars of coffee shops noem maar op! Vandaag zal ik jullie mijn ervaring delen over MISTER SPAGHETTI πŸ˜€ We kenden dit zaakje al sinds ons weekendje in Hasselt. We vonden het er zo goed dat we al lang hoopten dat het ook bij ons in Brugge zou gevestigd worden & ja hoor! Sinds dit jaar zit er ook een Mister Spaghetti hier in Brugge. Namelijk ik de site Oud St- Jan.

IMG_1759

We zijn hier al een 4 tal keer geweest, het is een heel leuk concept! Binnen is het een grote ruimte wat ik wel leuk vind zo heb je zicht over alles en ook zicht op de keuken. Het is er strak, modern aangekleed maar toch heel gezellig! Maar ook buiten is er een groot gezellig terras! Dus de laatste keer besloten we om er buiten te eten.

IMG_1761

Ik nam als aperitief een zoete witte wijn, hmm mijn zoete zonde! En moet zeggen dat ze hier echt heel lekker is want ik ben nog al kieskeurig op mijn wijn!

IMG_1755

We namen deze keer geen voorgerecht maar begonnen direct aan onze pasta’s. Ik heb er al altijd hetzelfde gerecht genomen ,de Chief scampo: capellini pasta met een getomateerde dragonsaus en scampi’s. Ik heb graag zoete sauzen, zuur & pikant is niets voor mij dus deze is p e r f e c t! En scampi’s, die zou ik elke dag kunnen eten! M’n vriend is een echte vlees eter en koos voor de spaghetti met 3 verschillende soorten gehakt. HEEERLIJK!

IMG_1765.jpg

Pfoe, mijn buik stond op ontploffen maar toch heb ik altijd nog een plaatsje voor een dessert. Ik ben dan ook echt een zoetebek, dus een nagerecht hoort er bij mij echt altijd bij. We kozen beide voor een koffietje. Lekkere koffie, maar ik persoonlijk drink liever uit een kleinere tas, vond dit nog al vrij lomp. ( Ziet het niet goed om de foto maar was echt GROOT :p ) Maar ja dat is dan zoals ik al zei puur een persoonlijke mening, sommigen zullen dan net blij zijn dat ze zo’n grote hoeveelheid krijgen.

IMG_1771.jpg

Als dessertje ging ik voor de Cotta Love: eenΒ  panna cotta mijn allereerste keer dat ik dit at! Leuk gepresenteerd, maar de smaak was niet volledig mijn ding. Ook vond ik 8 euro voor dit kleine potje wat overdreven. Nuja weet ook niet wat er normaal voor een panna cotta gevraagd word.. M’n vriend koos voor de Nutella-mi-su : een mousse van mascarpone, nutella en bresilienne. Dit was dan wel weer een heerlijk dessertje!

IMG_1773

Dus tot zover ons bezoekje bij Mister Spaghettie. Conclusie: overheerlijke pasta’s met een goede prijskwaliteit, toffe sfeer zowel binnen als buiten, lekkere wijnen, maar desserts ietsje duurder.

Info :Β 
Adres: Zonnekemeers 15 Parking Site Oud Sint-Jan, 8000 Brugge
Telefoon: 050 37 03 39
Reserveringen: mister-spaghetti.com

Tot snel ! Veel liefs , Jill xoxo

Gepubliceerd door jillsbloglife

23y/o | living in beautiful Bruges | lifestyleblogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: